Op Tweede Pinksterdag wordt in Oude IJsselstreek de jaarlijks terugkerende Pareldag georganiseerd. Dit keer worden kleine, bijzondere, unieke parels aan een snoer rondom Westendorp en Heelweg-West geregen in een fietstocht van 25 kilometer.

De aard van de fietstocht is afwisselend en onderweg beleeft en ziet u bijzondere activiteiten, exposities en mooie locaties. U kunt tijdens deze editie o.a. genieten van sketches van de toneelvereniging Minerva, uw dialect kennis testen, een jeneverstoker ontdekken en heerlijk ambachtelijk gebakken brood proeven. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Laat u verrassen!

Het start- en eindpunt is bij Kulturhus De Vos in Westendorp. U kunt starten tussen 10.00 uur en 13.00 uur en het programma duurt tot 17.00 uur. Het routeboekje is te verkrijgen bij de start en vanaf 30 mei bij Kulturhus De Vos en VVV Ulft. De boekjes kosten € 3,00 per stuk inclusief een consumptie bij De Vos. Meer informatie over het programma leest u op Facebookpagina Pareldag Oude IJsselstreek.

Initiatiefnemers
De Pareldag Oude IJsselstreek is mede mogelijk gemaakt door stichting Pak An en gemeente Oude IJsselstreek.