Met ‘Kies je Unieke Sport’ krijg jij nu de kans om uit 75 verschillende sportcursussen één sport te kiezen die je wilt proberen. Dit betekent niet zomaar een keertje meedoen met sportievelingen die de sport al veel langer doen en het goed kunnen. Nee, je kunt de sport die je kiest dan écht ‘uitproberen’. Je leert in 3 lessen een aantal belangrijke ‘technieken’ om die sport te kunnen beoefenen. Samen met de trainer kun je bekijken of die sport iets voor jou is. Je hoeft daarna geen lid te worden van de sportvereniging. Maar als je het héél leuk vindt, kan dat natuurlijk wel!

Informatie:

  • De kosten zijn €5,- per cursus (3 trainingen). Dit bedrag dient bij de eerste training contant aan de sportaanbieder te worden betaald.
  • Een cursus bestaat uit 3 trainingen. Bekijk van te voren goed of je ook echt kunt trainen op de tijden die bij de cursus worden vermeld.
  • Door aan een cursus mee te doen, maak je kennis met een tak van sport. Als blijkt dat je na een cursus belangstelling hebt voor verdere deelname aan die sport dan kan de betrokken contactpersoon je verder op weg helpen.
  • Iedere sportcursus heeft een maximum aantal plaatsen. Als het maximaal aantal plaatsen bereikt is, zullen wij samen met de sportaanbieder proberen een extra cursus te gegeven. Lukt dit niet, dan volgt een loting onder iedereen die zich aangemeld heeft.
  • Bij gebrek aan belangstelling kan tot afgelasting van een cursus worden besloten.

Cursusoverzicht

Eventuele bijzonderheden/ belangrijk om te weten:

Heb je vragen of wil je meer informatie over ‘Kies je unieke Sport’? Neem dan contact op met Alexander Tempels, projectleider ‘Kies je Unieke Sport’.
E-mail: alexander.tempels@achterhoekinbeweging.nl
Telefoonnummer: 0628062114