Direct door naar content

Nieuws

VACATURE | Projectmanager(s)

Projectmanager(s)

Clubondersteuning – Uniek sporten – Sociaal Domein (0,5 Fte – 1,0 Fte)

Samen Actief!
Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee dat meer inwoners van de Achterhoek met plezier sporten en/of bewegen? Vind jij het leuk om verschillende partijen in het sport- en beweegnetwerk aan elkaar te koppelen zoals gemeenten, sportservices en sportverenigingen om Achterhoekers uit te dagen tot meer sporten en/of bewegen? En ben jij die ambassadeur van het Achterhoekse sportlandschap of wil je die graag worden, dan is een rol als allround projectmanager binnen het dynamische en unieke sport-platform Achterhoek In Beweging iets voor jou.

 

Je werk
Als allround projectmanager onderzoek je, bereid je voor en coördineer je verschillende sport -en beweegprojecten en initiatieven binnen acht Achterhoekse gemeenten. Je bent de spin in het web. Innovatie en resultaatgerichtheid staan bij jou centraal. Als één van de teamspelers van Achterhoek in Beweging adviseer, faciliteer en begeleid je lokale sportaanbieders zoals sportverenigingen en sportservices en ondersteun je de acht gemeenten op bestuurlijk, maatschappelijk en operationeel vlak. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan een veilig, vitaal en toekomstbestendig sportlandschap in de Achterhoek. 

 

Wat moet je kunnen?
Jij kan als geen ander:

 • Het speelveld overzien
 • Contacten leggen, bruggen bouwen en draagvlak creëren in het netwerk van sportservices, sportaanbieders in de Achterhoek, gemeenten en stakeholders
 • Kansen zien en initiatief nemen om de juiste acties in te zetten om de klant te ondersteunen bij vraagstukken of de juiste ondersteuning in te schakelen vanuit je netwerk
 • Hoofd- van bijzaken onderscheiden en bepalen waar de klant echt mee geholpen is
 • Aansluiten bij lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen, netwerken en deze doorvertalen naar waardevolle kennis of interventies voor het Achterhoekse sportlandschap en in het bijzonder voor Achterhoekse sportverenigingen
 • Signalen en lokale vraagstukken en maatschappelijke ontwikkelingen vertalen naar vernieuwende programma’s en benodigde expertise binnen de Achterhoekse gemeenten
 • Thema- en netwerkbijeenkomsten begeleiden
   

Wie ben je verder?

 • Toekomstgericht: Je loopt vooruit op zaken, weet wat je kunt verwachten in de toekomst en weet wat je wilt bereiken voor de Achterhoekse sport. Je bent op de hoogte van invloedrijke trends en ontwikkelingen die het Achterhoekse sportlandschap en de dienstverlening vanuit Achterhoek in Beweging kunnen beïnvloeden.  
 • Zelfstandig en sociaal: Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken en daarin je eigen weg te zoeken. Met ons team van vijf vaste medewerkers en een flexibele schil zijn we geen grote organisatie, maar hebben we wel grote ambities. Snel schakelen, je tanden ergens inzetten en samen de schouders eronder past bij jou. Ook het credo regionaal samenwerken en lokaal uitvoeren zit je als gegoten.
 • Empathisch en enthousiast: Je kan professioneel omgaan met mensen uit allerlei (sport)disciplines en met verschillende belangen, je durft beslissingen te nemen en je werkt vanuit passie en energie.
 • Een aantal jaren ervaring met het adviseren van gemeenten, sport - en beweegaanbieders en je hebt kennis van de Nederlandse sportinfrastructuur en in het bijzonder sportverenigingen
 • Kennis en/of ervaring van thema’s als Clubondersteuning, Uniek Sporten & zorglandschap/sociaal domein is een pré.

 

Wat krijg jij in ruil?
Achterhoek in Beweging biedt:

 • Een financieel gezonde onderneming 
 • Vijf enthousiaste collega’s met hart voor sport en bewegen
 • Een mooi netwerk van merken om mee samen te werken
 • Vrijheid om het beste uit jezelf te halen en om flexibel te werken 
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden (CAO sport, schaal 9 tot 11 afhankelijk van je ervaring). Maar overdonder je ons met je talent? Dan groei je door.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
   

Wie is Achterhoek in Beweging?
Achterhoek in Beweging wil dat in 2030 alle Achterhoekers worden uitgedaagd om te sporten en te bewegen. Of je nu jong of oud bent, vitaal of een beperking hebt, of wanneer sporten en bewegen geen vanzelfsprekendheid is. Samen met diverse partners voeren we ons regionaal Sport- en Beweegakkoord uit. Als eerste regio van Nederland sloten we dit akkoord.

Achterhoek in Beweging is een regionale spelverdeler die projecten, ideeën en organisaties verbindt. Regionaal verbinden we bedrijven, zorginstellingen, onderwijs en maatschappelijke organisaties met als doel alle mogelijke barrières om te sporten en te bewegen weg te nemen. We denken hierbij altijd in mogelijkheden en in kansen. Buiten de Achterhoek werken we samen met onder meer het Rijk, de provincie, koepelorganisaties, sportbonden, zorgverzekeraars en banken. De grondleggers van Achterhoek in Beweging zijn de 8 Achterhoekse gemeenten. 

 

Ben jij de projectmanager die wij zoeken?
Herken jij je in de beschrijving en wil je graag bij ons aan de slag? Wij zijn ons ervan bewust dat dit een teamspeler die op meerdere posities in het veld kan spelen, vandaar dat we graag terugzien waar jouw specifieke expertises liggen. 

Stuur dan uiterlijk 25 november a.s. je schriftelijke reactie met CV gericht aan Pascal Kamperman en geef hierin aan waar jouw interesses en expertises liggen. 

Mail je bericht naar info@achterhoekinbeweging.nl o.v.v. projectmanager. 

De gesprekken vinden eind november – begin december 2022 plaats.

Voor vragen over de vacature kun je bellen naar Jordi Doornebosch via 06 - 22188762.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman