Achterhoek in Beweging wil alle Achterhoekers in beweging brengen door initiatieven te ontwikkelen die aanzetten tot sporten, bewegen en een gezonde leefstijl. Dat kan alleen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties. En dat is precies wat onze ambassadeurs doen. Ze zetten als slimme verbinders met veel enthousiasme en overgave hun netwerk en expertise in om Achterhoekers en organisaties in beweging te brengen. Daarnaast helpen onze ambassadeurs, samen met de ‘Supporters van Achterhoek in Beweging’ om sporten, bewegen en een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen bij jong en oud in de Achterhoek.

Alle Achterhoekers in beweging brengen
De ambassadeurs zetten zich in voor het programma Achterhoek in Beweging. Hierin werken de Achterhoekse gemeenten samen met verschillende organisaties in de Achterhoek om initiatieven te ontwikkelen die aanzetten tot sporten, bewegen en een gezonde leefstijl. Het doel van Achterhoek in Beweging is om alle Achterhoekers in beweging te brengen. De Achterhoekse ambassadeurs vervullen de rol van verbinder om zo partijen en organisaties met elkaar in contact te brengen om de Achterhoek aan het sporten en bewegen te krijgen, zowel jong als oud.

Ambassadeur Hans Martijn Ostendorp
De nieuwste ambassadeur die Achterhoek in Beweging mag verwelkomen is Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap. Als ambassadeur van Achterhoek in Beweging zal hij zich inzetten voor een goede samenwerking tussen De Graafschap, Stichting De Graafschap Verbindt én Achterhoek in Beweging waardoor mooie verbindingen kunnen ontstaan die ertoe leiden dat iedere Achterhoeker zich gestimuleerd voelt om te sporten, bewegen en een gezonde leefstijl te creëren, op ieder niveau.

Lees hier meer over onze ambassadeurs.