Na een succesvolle start van het stimuleringsproject ‘Kies je Unieke Sport’ in 2019 bieden we ook in 2020 weer zo veel mogelijk sportcursussen aan voor mensen met een beperking. Vorig jaar hebben 50 sportaanbieders uit de Achterhoek deelgenomen en ook dit jaar zoeken we weer sportaanbieders die één of meerdere sportcursussen aan willen bieden aan deze doelgroep. Want met elkaar willen we meer mensen met een beperking in onze regio aan het sporten krijgen. Jij toch ook?

Deelname door jouw sportclub/vereniging
Wanneer je als sportaanbieder deelneemt aan het project ‘Kies je Unieke Sport’, vragen we je in 2020 jouw sportaanbod open te stellen voor mensen met een beperking. De trainingsdagen komen in het boekje en de doelgroep kan zich inschrijven voor een gratis proeftraining. Zij sluiten aan bij een bestaande trainingsgroep of je kunt een nieuwe beginnersgroep inrichten. De invulling van de cursus is volledig aan jou. Ook bepaal je als sportaanbieder zelf op welke dagen en tijden de trainingen plaatsvinden.

De coördinatie, communicatie en promotie van ‘Kies je Unieke Sport’ ligt in handen van het platform Uniek Sporten Achterhoek. Als je jouw aanbod doorgeeft via het aanmeldformulier, werven wij dus de deelnemers. Ook de inschrijving verloopt via ons. Dat wordt dus allemaal voor je geregeld!

Het verschil met vorig jaar is dat het niet in de maanden maart en april plaatsvindt, maar het gehele jaar 2020. Zo kunnen de deelnemers zelf bepalen wanneer zij willen deelnemen en in eigen tempo kennis maken met de verschillende sportaanbieders en het sportaanbod.

Aanmelden?
Vul het aanmeldformulier in en we nemen contact met je op voor nadere afstemming.

Vragen?
Voor vragen kun je mailen of bellen naar Alexander Tempels, Coördinator Uniek Sporten bij Achterhoek in Beweging.
E-mail: alexander.tempels@achterhoekinbeweging.nl
Mobiel: 06 – 28 06 21 14