Direct door naar content

Sportaanbieders Kies je Unieke Sport 2021

Kom samen in beweging

Ook dit jaar bieden we vanuit Achterhoek in Beweging, in samenwerking met de buurtsportcoaches en de zorginstellingen weer zo veel mogelijk sportcursussen aan voor mensen mét een beperking. 

Ben je geïnteresseerd in een sport, geef je dan op. Samen met de trainer ga je bekijken of die sport ook echt bij jou past. Je hoeft daarna geen lid te worden van de sportvereniging. Maar als je het héél leuk vindt, kan dat natuurlijk wel!

Meld je aan

Bekijk hieronder het cursusaanbod. De sporten staan op alfabetische volgorde. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de sport en de dagen en tijden waarop getraind wordt. Je kunt je dan ook gelijk inschrijven.

We wensen je alvast veel plezier met het sporten!

Zo werkt het:

  • De cursus bestaat uit 3 proeftrainingen.
  • Vul je gegevens in bij de proeftraining in en dan wordt er contact opgenomen.
  • Door aan een cursus mee te doen maak je kennis met de sport. Als blijkt dat je na een cursus belangstelling hebt voor verdere deelname dan kan de betrokken contactpersoon je verder op weg helpen.
  • Iedere sportcursus heeft een maximum aantal plaatsen. Is dit aantal bereikt, dan zal gekeken worden of een extra cursus kan worden gepland. Lukt dat niet, dan wordt er geloot wie mee kan doen.
  • Bij gebrek aan belangstelling kan besloten worden om een cursus te annuleren.
Logo partner De Graafschap
Logo partner Graafschap college
Logo partner KNVB
Logo partner Menzis
Logo partner Pak An!
Logo partner Provincie Gelderland
Logo partner Rabobank
Logo partner Sociaal domein Achterhoek
Logo partner Topsport gelderland
Logo partner Stolwijk Kelderman