Direct door naar content

Nieuws

EUREGIONAAL voetbaltoernooi statushouders

Op donderdag 24 oktober organiseert de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met de Europese academie van sport, Achterhoek in Beweging, EWIBO en de gemeente Berkelland een EUREGIONAAL voetbaltoernooi voor vluchtelingen en statushouders. Teams uit de Achterhoekse gemeenten en aangrenzende Duitse gemeenten kunnen meedoen.

Het toernooi maakt onderdeel uit van een bredere samenwerking tussen de Euregionale gemeenten op het gebied van vluchtelingen en integratie. Daarnaast is het een mooie kans voor de deelnemers om hun netwerk in de regio te vergroten.

Locatie van het toernooi is Sportclub Neede. Het toernooi is geschikt voor mannelijke spelers vanaf +/- 16 jaar. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld. Opgeven kan alleen per team. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Het toernooi start om 10 uur en de prijsuitreiking vindt plaats rond 14.00 uur. Buiten het voetbaltoernooi om zijn er nevenactiviteiten voor het publiek en gezinsleden van de deelnemers, zoals beachvolleybal en jeu de boules. Publiek is dus ook van harte welkom!

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Sportclub Neede, die dit jaar haar honderdjarig bestaan viert, en de Albert Heijn Neede.

Aanmelden team:
Teams zijn van harte welkom om zich aan te melden via Nienke Maas van de Sport Federatie Berkelland nienke@sportfederatieberkelland.nl of te bellen naar: 0545 – 476727 / 06- 22056582. Aanmelden voor maandag 7 oktober.

Helpen als vrijwilliger?
De organisatie kan nog vrijwilligers gebruiken op de dag zelf om de wedstrijden te fluiten, lunchpakketten uit te delen en koffie te schenken. Bij interesse graag aanmelden via Marieke Heusinkveld (m.heusinkveld@gemeenteberkelland.nl ; 06 182 011 74).

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman