Direct door naar content

Nieuws

EUREGIONAAL voetbaltoernooi statushouders

Op donderdag 24 oktober organiseert de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met de Europese academie van sport, Achterhoek in Beweging, EWIBO en de gemeente Berkelland een EUREGIONAAL voetbaltoernooi voor vluchtelingen en statushouders. Teams uit de Achterhoekse gemeenten en aangrenzende Duitse gemeenten kunnen meedoen.

Het toernooi maakt onderdeel uit van een bredere samenwerking tussen de Euregionale gemeenten op het gebied van vluchtelingen en integratie. Daarnaast is het een mooie kans voor de deelnemers om hun netwerk in de regio te vergroten.

Locatie van het toernooi is Sportclub Neede. Het toernooi is geschikt voor mannelijke spelers vanaf +/- 16 jaar. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld. Opgeven kan alleen per team. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Het toernooi start om 10 uur en de prijsuitreiking vindt plaats rond 14.00 uur. Buiten het voetbaltoernooi om zijn er nevenactiviteiten voor het publiek en gezinsleden van de deelnemers, zoals beachvolleybal en jeu de boules. Publiek is dus ook van harte welkom!

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Sportclub Neede, die dit jaar haar honderdjarig bestaan viert, en de Albert Heijn Neede.

Aanmelden team:
Teams zijn van harte welkom om zich aan te melden via Nienke Maas van de Sport Federatie Berkelland nienke@sportfederatieberkelland.nl of te bellen naar: 0545 – 476727 / 06- 22056582. Aanmelden voor maandag 7 oktober.

Helpen als vrijwilliger?
De organisatie kan nog vrijwilligers gebruiken op de dag zelf om de wedstrijden te fluiten, lunchpakketten uit te delen en koffie te schenken. Bij interesse graag aanmelden via Marieke Heusinkveld (m.heusinkveld@gemeenteberkelland.nl ; 06 182 011 74).

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner De Graafschap
Logo partner Graafschap college
Logo partner KNVB
Logo partner Menzis
Logo partner Pak An!
Logo partner Provincie Gelderland
Logo partner Rabobank
Logo partner Sociaal domein Achterhoek
Logo partner Topsport gelderland
Logo partner Stolwijk Kelderman