Direct door naar content

Nieuws

Verenigingen gezocht voor ‘Kies je Unieke Sport!’ 2021 

De derde editie van ‘Kies je Unieke Sport’ komt eraan! Ook dit jaar bieden we vanuit Achterhoek in Beweging, in samenwerking met de buurtsportcoaches en de zorginstellingen weer zo veel mogelijk sportcursussen aan voor mensen met een beperking. Vorig jaar hebben 75 sportaanbieders uit de Achterhoek deelgenomen en ook dit jaar zoeken we weer sportaanbieders die één of meerdere sportcursussen aan willen bieden aan deze doelgroep. Want met elkaar willen we meer mensen met een beperking in onze regio aan het bewegen krijgen. Jouw vereniging toch ook? 

Deelname door jouw sportclub/ vereniging
Wanneer je als sportaanbieder deelneemt aan het project Kies je Unieke Sport, vragen we je in het najaar van 2021 (september t/m december) jouw sportaanbod open te stellen voor mensen met een beperking. De trainingsdagen komen op de website www.achterhoekinbeweging.nl en de doelgroep kan zich inschrijven voor drie gratis proeftrainingen. Zij sluiten aan bij een bestaande trainingsgroep of je kunt een nieuwe groep starten. De invulling van de cursus is volledig aan jou. Ook bepaal je als sportaanbieder zelf op welke dagen en tijden de trainingen plaatsvinden. ‘Kies je Unieke Sport’ levert een mooie win-winsituatie op: deelnemers maken kennis met de sport en de sportclub of vereniging leert de doelgroep kennen. 

De coördinatie, communicatie en promotie van 'Kies je Unieke Sport' ligt in handen van Achterhoek in Beweging. Als je jouw aanbod doorgeeft via het aanmeldformulier, werven wij dus de deelnemers. Ook de inschrijving verloopt via ons. Dat wordt dus allemaal voor je geregeld! 

Deelnemers kunnen in september t/m december 2021 deelnemen aan drie lessen met een centrale aftrap tijdens de nationale sportweek in september. 

Jouw vereniging aanmelden?
Vul het aanmeldformulier in en we nemen contact met je op voor nadere afstemming. Bekijk hier!

Vragen?
Voor vragen kun je mailen of bellen naar Loes Lageschaar 

Email: loes.lageschaar@achterhoekinbeweging.nl 
Mobiel: 06- 13 62 70 66.

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman
Logo Kanjers voor Kanjers