Direct door naar content

Nieuws

Achterhoek in Beweging en Sport-ID bundelen hun krachten

DOETINCHEM – Onlangs ondertekenden Achterhoek in Beweging en Sport-ID officieel een samenwerkingsovereenkomst, waarin is vastgelegd op welke wijze de twee organisaties elkaar kunnen helpen en versterken. Beide partijen hebben de doelstelling om samen met andere partners initiatieven rond sport, bewegen en een gezonde leefstijl in de regio te ontwikkelen, te ondersteunen en uit te voeren.

Om dit doel te bereiken, gaan Achterhoek in Beweging en Sport-ID de komende jaren een samenwerking aan. In elk geval tot en met 31 december 2024 bundelen beide organisaties de krachten om gezamenlijke initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren die een belangrijke bijdrage leveren aan sport en bewegen en de leefbaarheid in onze regio. 

Maurice Tepperik, directeur-bestuurder van Sport-ID is blij met de samenwerking: “Als Sport-ID leveren we graag een bijdrage aan een gezonde en sportieve regio. Achterhoek in Beweging is voor ons een belangrijke samenwerkingspartner, omdat we samen beter in staat zijn om een toekomstbestendige sportinfrastructuur te realiseren. Onze kennis en uitvoeringskracht verbinden we daarom graag aan hét sportnetwerk van de Achterhoek.”
Ook Pascal Kamperman, directeur-bestuurder van Achterhoek in Beweging, ziet het partnership vol vertrouwen tegemoet. “Door de samenwerking met Sport-ID versterken we de kennis op het gebied van uitvoering van verenigingsondersteuning en -preventie. Daarnaast kunnen we samen nog beter op zoek naar antwoorden op complexe vraagstukken die op het sportlandschap afkomen. De kennis en kunde van Sport-ID kunnen we goed gebruiken om lokale vragen verder op te pakken en uit te voeren met de verschillende partners. Zo werken we regionaal samen en kunnen we lokaal blijven uitvoeren en het verschil maken.”

Bijschrift foto: Maurice Tepperik, Sport-ID (links) en Pascal Kamperman, AiB (rechts)

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman