Direct door naar content

Nieuws

Start OldStars Walking Football in Winterswijk

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Bewegen, meedoen en ontmoeten, dat zijn de basisprincipes van het Walking Football; een voetbalvorm voor ± 60 plussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Zes tegen zes, zonder keepers, op een klein veld rustig een balletje trappen. Er wordt niet gerend en buitenspel bestaat niet.
In Winterswijk starten de voetbalclubs nu ook met Walking Football. Een training start met een kopje koffie of thee, gevolgd door de warming-up en een wedstrijdje Walking Football. We eindigen met een ‘derde’ helft. Zowel heren als dames zijn welkom!

Ook meedoen?

Kom dan vrijblijvend een paar keer gratis meetrainen. Iedereen kan meedoen, spelers bepalen zelf hun grens en niets is verplicht. Je hoeft geen lid of oud-voetballer te zijn van één van de clubs! Trek makkelijke kleding en schoeisel aan (voetbal-, wandel-, hockey- of gymschoenen) en ervaar hoe intensief het spelletje kan zijn.

Vrijdagmorgen 19 april 2019 om 10.00 uur is de officiële aftrap “OldStars Winterswijk”. Je bent van harte welkom op sportcomplex ‘t Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a (FC Trias) om mee te doen. De volgende trainingen zijn op 26 april 2019 bij FC Winterswijk, op 3 mei 2019 bij VV MEC en op 10 mei 2019 bij SC Meddo.

Bij de officiële aftrap staat om 10.00 uur de koffie klaar en is er een korte uitleg in de kantine. Rond 10.30 uur start de training onder leiding van OldStars trainer Peter Jansen. De andere trainingen beginnen eveneens om 10.00 uur met koffie! Aanmelden is niet verplicht, maar is wel prettig voor de organisatie en kan door een e-mail te sturen naar actief@winterswijk.nl.

Kom meedoen en breng gerust iemand mee!

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman
Logo Kanjers voor Kanjers