Direct door naar content

Nieuws

DUO-fiets evenement Achterhoek een succes

Op 20 mei heeft het DUO-fiets evenement in Montferland plaatsgevonden. Azora en de gemeente Montferland organiseerden deze fietstocht voor de derde keer. Deelnemers konden kiezen uit een route van 15 en 20 kilometer. Er waren 35 DUO fietsen en daarmee zo’n 70 deelnemers die deel hebben genomen vanuit stichtingen en woonzorgcentra uit heel de Achterhoek. Ook de Wethouder Sport, Ruth Mijnen, fietste mee met haar moeder net zoals Hans Metzemaekers, bestuurder Azora, die met één van zijn cliënten deelnam aan het evenement.

De start en finish was bij woonzorgcentrum Gertrudis in ’s Heerenberg. Mainfreight uit ’s Heerenberg heeft als sponsor het vervoer van veel van de fietsen verzorgt van en naar het startpunt. Ook van Raam en Takke Tweewielers waren als sponsor betrokken. Zij hebben leenfietsen en twee bezemwagens geleverd.

Vanuit Achterhoek in Beweging hebben wij bijgedragen aan de organisatie waaronder de persberichten, filmmateriaal en de goody bags (via de Liemerse Uitdaging). Beelden van het DUO-fiets evenement worden gebruikt als onderdeel van de algemene film over Achterhoek in Beweging.

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman