Direct door naar content

Nieuws

Een gezonde en vitale Achterhoek met Fit Veur Altied

Met het project Fit Veur Altied
Werkgevers vinden het belangrijk dat hun werknemers vitaal zijn en blijven. Want vitale medewerkers hebben meer plezier in hun werk, zijn creatiever en productiever, voelen zich meer betrokken en, niet onbelangrijk, verzuimen minder. Anderzijds is ook bekend dat werkgevers die investeren in de gezondheid van hun medewerkers aantrekkelijker zijn voor hun personeel én voor toekomstige werknemers.

Met het project Fit Veur Altied richten we ons op de gezondheid en de fitheid van de beroepsbevolking in de regio Achterhoek. We willen voor werkgevers en hun werknemers een nieuw regionaal ecosysteem vormen dat gericht is op beweging en preventie. Een systeem dat gebaseerd is op de vraagstukken van de ondernemers. Door bedrijven te koppelen aan regionale en lokale beweeg- en sportinitiatieven ontstaan er nieuwe slimme verbindingen tussen ondernemers, overheid, onderwijs én Open Clubs. Bovendien zorgt samen sporten en bewegen ook voor een gevoel van verbinding binnen het bedrijf en de regio Achterhoek.  

Organisatie
De organisatie bestaat uit Achterhoek in Beweging, De Graafschap Verbindt, Open Club de Nevelhorst en het Graafschap College.

Doe je mee?
Ben jij ondernemer in de Achterhoek en spreekt je dit aan? Dan komen we graag met jou in contact om samen onze regio gezond en vitaal te houden.  

Neem contact op met Jordi Doornebosch via e-mail jordi.doornebosch@achterhoekinbeweging.nl of telefonisch via 06 – 22 18 87 62.

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner De Graafschap
Logo partner Graafschap college
Logo partner KNVB
Logo partner Menzis
Logo partner Pak An!
Logo partner Provincie Gelderland
Logo partner Rabobank
Logo partner Sociaal domein Achterhoek
Logo partner Topsport gelderland
Logo partner Stolwijk Kelderman