Direct door naar content

Nieuws

Heel Montferland Beweegt

Sport en bewegen zorgt voor een gezonde, inclusieve en veerkrachtige samenleving met leefbare kernen. De gemeente Montferland is – letterlijk en figuurlijk – volop in beweging. Met ‘Heel Montferland beweegt’ realiseert de gemeente haar eigen lokale beweeg- en sportakkoord. In de afgelopen maanden is er door verenigingen, organisaties, sporters en inwoners heel hard gewerkt aan de totstandkoming van dit lokale akkoord. Het resultaat kun je hier bekijken.

Het startschot van het beweeg- en sportakkoord is een live uitzending op woensdag 14 april om 19.00 uur. In de uitzending zie je wat Montferland nu al te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen. Er schuiven interessante tafelgasten aan en presentator Sjoerd Weikamp gaat in gesprek over wat sport en bewegen voor hen betekent. Ook delen de tafelgasten hun ambities om heel Montferland in beweging te krijgen. 

Het sportakkoord wordt in de uitzending ondertekend en je leert de ultieme sportman van de gemeente Montferland kennen. Benieuwd wie dat is? Bekijk hier de uitzending op woensdag 14 april vanaf 19.00 uur live! 

 

 

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman