Direct door naar content

Nieuws

Lokaal Beweeg- en Sportakkoord ‘Heel Berkelland Beweegt!’

In 2020 hebben bijna 80 (!) partners, hun handtekening gezet onder het Lokaal Beweeg- en Sportakkoord Heel Berkelland Beweegt! De scholen, kinderopvanglocaties, verenigingen, ondernemers, gezondheidszorg, maatschappelijke organisaties en belangenverenigingen hebben aangegeven het Lokaal Sportakkoord te willen ondersteunen.

Heel Berkelland Beweegt!
Met Heel Berkelland Beweegt! ontstaat een basis en breed draagvlak om alle Berkellanders aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden. In dit akkoord staat aan welke ambities en projecten partijen uit Berkelland de komende twee jaar gaan werken. Hoe zij samen het beweeg- en sportlandschap van Berkelland mooier en rijker gaan maken.

Projectgroepen en stuurgroep
De 3 projectgroepen, met gemiddeld 10 partners, werken elk in kleinere werkgroepen hun eigen ambitie uit tot een of meerdere projectplannen. Zij zorgen voor de uitvoering van de projecten in samenwerking met diverse netwerkpartners.

De ambities waaraan zij werken zijn:

  • Toekomstbestendig beweeg- en sportlandschap realiseren  
  • 18+ doelgroepen begeleiden naar passend sportaanbod
  • Een Gezonde Generatie realiseren

De stuurgroep voert de regie op de uitvoering van het akkoord. Zij zijn de aanjagers van deze brede samenwerking, zij ondersteunen en faciliteren de projectgroepen en projecten. En maken daarbij gebruik van hun brede netwerk en kennis.

Bent u geïnteresseerd in Heel Berkelland Beweegt! U kunt het akkoord hier vinden.

Vragen of suggesties kunt u sturen naar sportakkoord@gemeenteberkelland.nl.

Wilt u ook de nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, informatie en tips rondom Heel Berkelland Beweegt ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via sportakkoord@gemeenteberkelland.nl

 

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner De Graafschap
Logo partner Graafschap college
Logo partner KNVB
Logo partner Menzis
Logo partner Pak An!
Logo partner Provincie Gelderland
Logo partner Rabobank
Logo partner Sociaal domein Achterhoek
Logo partner Topsport gelderland
Logo partner Stolwijk Kelderman