Direct door naar content

Nieuws

Is jouw idee € 20.000 waard?

Heb jij een idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen? De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat motiveert organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs om bij te dragen aan een gezond Gelders sportklimaat via creatieve initiatieven en samenwerkingsverbanden. 

Denk bijvoorbeeld een aan skatepark voor jongeren, een speciaal programma voor vitale werknemers of activiteiten voor sporters met een beperking bij jouw sportvereniging. Wij dagen jou uit om samen met andere organisaties een plan in te dienen en wie weet wordt jouw project werkelijkheid!

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is opgezet vanuit de gedachte dat sport en bewegen een cruciale rol spelen in een gezonde toekomst. Dat is extra van belang nu mensen in coronatijd minder zijn gaan bewegen. Naast beweegactiviteiten wil de organisatie ook samenwerking tussen verschillende partners bevorderen. Vorig jaar stonden twee Achterhoekse ideeën (SamenFun en FIT VEUR ALTIED) in de finale. SamenFun ging er zelfs met de tweede prijs vandoor. Doe jij dit jaar ook mee?

Hoe werkt het?
Van 1 september tot 10 oktober 2021 kun je je ideeën insturen. Een professionele jury selecteert hieruit de zeven beste plannen. Omroep Gelderland zendt vervolgens een filmpje uit van deze plannen. De inwoners van Gelderland kunnen stemmen en bepalen zo samen met de jury de top drie. De winnaar krijgt 20.000 euro, de nummers 2 en 3 elk 10.000 euro voor het realiseren van het plan. Daarnaast krijgen de winnaars ondersteuning van studenten van de HAN.

Meer informatie en inschrijving
Alle informatie over de stimuleringsprijs vind je op www.gelderssportakkoord.nl/stimuleringsprijs.

Let op: je kan tot 10 oktober 2021 je ideeën insturen! Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl

Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is een initiatief van:
Provincie Gelderland, Omroep Gelderland, de Gelderse Sport Federatie en de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

 

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner De Graafschap
Logo partner Graafschap college
Logo partner KNVB
Logo partner Menzis
Logo partner Pak An!
Logo partner Provincie Gelderland
Logo partner Rabobank
Logo partner Sociaal domein Achterhoek
Logo partner Topsport gelderland
Logo partner Stolwijk Kelderman