Direct door naar content

Nieuws

Is jouw idee € 20.000 waard?

Heb jij een idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen? De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat motiveert organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs om bij te dragen aan een gezond Gelders sportklimaat via creatieve initiatieven en samenwerkingsverbanden. 

Denk bijvoorbeeld een aan skatepark voor jongeren, een speciaal programma voor vitale werknemers of activiteiten voor sporters met een beperking bij jouw sportvereniging. Wij dagen jou uit om samen met andere organisaties een plan in te dienen en wie weet wordt jouw project werkelijkheid!

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is opgezet vanuit de gedachte dat sport en bewegen een cruciale rol spelen in een gezonde toekomst. Dat is extra van belang nu mensen in coronatijd minder zijn gaan bewegen. Naast beweegactiviteiten wil de organisatie ook samenwerking tussen verschillende partners bevorderen. Vorig jaar stonden twee Achterhoekse ideeën (SamenFun en FIT VEUR ALTIED) in de finale. SamenFun ging er zelfs met de tweede prijs vandoor. Doe jij dit jaar ook mee?

Hoe werkt het?
Van 1 september tot 10 oktober 2021 kun je je ideeën insturen. Een professionele jury selecteert hieruit de zeven beste plannen. Omroep Gelderland zendt vervolgens een filmpje uit van deze plannen. De inwoners van Gelderland kunnen stemmen en bepalen zo samen met de jury de top drie. De winnaar krijgt 20.000 euro, de nummers 2 en 3 elk 10.000 euro voor het realiseren van het plan. Daarnaast krijgen de winnaars ondersteuning van studenten van de HAN.

Meer informatie en inschrijving
Alle informatie over de stimuleringsprijs vind je op www.gelderssportakkoord.nl/stimuleringsprijs.

Let op: je kan tot 10 oktober 2021 je ideeën insturen! Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl

Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is een initiatief van:
Provincie Gelderland, Omroep Gelderland, de Gelderse Sport Federatie en de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

 

Deel dit nieuwsbericht
Logo partner achterhoek food
Logo partner 8rhkgezond
Logo partner Zozijn
Logo partner Elver
Logo partner Estina
Logo partner Sius
Logo partner Gemeente Aalten
Logo partner Gemeente Berkelland
Logo partner Gemeente Bronckhorst
Logo partner Gemeente Doetinchem
Logo partner Gemeente Montferland
Logo Topsport Gelderland
Logo partner Gemeente Oostgelre
Logo partner Gemeente Oudeijsselstreek
Logo partner Gemeente Winterswijk
Logo Graafschap College
Logo De Graafschap
Logo Humankind
Logo KNVB
Logo Menzis
Logo Pak An
Logo Provincie Gelderland
Logo Rabobank
Logo Sociaal Domein
Logo Sport Id
Logo Stolwijk & Kelderman